---

» tjena

tja det är så att jag har haft fullt upp i veckan och inte kunnat blogga och sånt men det kommer bli bättre update och sånt så .:)


» tjoo

är sjukt taggad in för helgen ska provrida två hästar som heter Grace och den andra heter Goldie:) får se om jag vill ha någon av dom....;)


» GOOD AND BAD NEWS!!!!!!

1. det dåliga är att jag har växt ur blondie .
2. nästa lördag ska jag prov rida en d-ponny info om den : 143mkh och den är född 2000


» öhh

School tomorrow:( Usch helgen har gått så fort så jag har inte hängt med:S Men aja man måste ju gå i skolan bläää:/

» cooling!

Tja har precis varit ute och ridit blondie och det blev en ute ritt:) hon var ganska pigg i dag:) Sorry för dålig update!:( imorron drar jag till torp med Mathilda och Tilde kommer bli en awsome dag!:D

» Joop

tja! Förlåt för att det inte kom upp några bilder från torp. pg att jag bara köpte en tröjis och tugummi;)<3 Någon som ska se på uppfinnarna i kväll då? Hejdå coolingar ;)


» Torp

jag har precis varit hos tandläkaren och dragit ut en tand. fast nu är jag på torp och tittar på kläder, smink , objektiv till min kamera 

» Solsidan

Snart ska jag stirra på tvn och se på solsidan! vi ses i morrn !;)


» Mmmm.....Muuuums!!!

Sitter nu och äter mkt godis ! mums:) tycker ni att jag ska ha fågestund på bloggen?:)

» Godmorgon:)

Jag vaknar alltid så tidigt när det är lov.Vill sova. har ni sovit gott? jag haar iallafall gjort det:) Men ska äta frukost snart och ge hästarna hö::)

» Omg

Onedirection i X.factor älskar dom!!!!:):D

» Har!:)

Varit ute och ridit min ponny blondie:) Det blev en kort uteritt. Men det var mysigt! Men jag drar strax ut i stallet igen måste mocka ^.^ mindre roligt. Men så är det när man har häst:) här kommer en liten bild på Blondie!;)

» COOLA SAKER

jag sa i förra inlägget att jag skulle lägga upp lite coola saker:)

» Godmorgon !:D

Vaknar och det regnar ute typiskt!:/ Kan det inte snöa istället då hade det varit mycket bättre:) Idag blir det att sitta inne och blogga lite och sådant. Men hoppas det blir bättre väder fram på dagen:) Nu ska jag kolla på lite coola smycken och skor som jag lägger upp på bloggen sedan;)

» tja coolingar!:D

Tjenare på er! Nu ska jag titta lite bloggar.:D Jag är faktiskt redan trött, undra hur det kommer sig?:/ Vill ni att jag ska ha dagens blogg på bloggen?:D Och ha frågestunder och sånt i videoinlägg? 
 
 
//Elin

» new nails!;)

har målat naglarna vad tycks;)?


» Hellow ^w^

Hellow. Jag har precis startat denna bloggen 1/11 -2012 . och här kommer jag skriva om hästar,mode,naglar,smink osv.. Och jag ska berätta lite om mig själv:) Jag är en snäll tjej som heter elin och jag är 12år fyllde den 27/10 och jag älskar verkligen djur och mode,smink,naglar. Och om ni undrar varför det står ett k efter elin i bloggnamnet så har jag det som första bokstav i mitt efternamn:):D Hoppas ni kommer få en trevlig läs stund:D
 
 
//Elink

» Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.